lørdag 31. august 2013

For en 2 uker siden var jeg hos Bjørn-Ali fra "Hele Norge baker" på rosekurs. Det var veldig moro. Har nå fått utstyrtet jeg bestilte etter dette kurset og prøvde meg på en rose her hjemme, den er ikke perfekt, men øvelse gjør mester. Brukte en time på å lage den! Rosekaka som er avbildet er min favorittkake! Kraftig 3 lagssjokoladekake, men frisk bringebærmousse. Orginaloppskrifta har smørkrem utenpå, men synes det blir for mektig når det er så mye krem så jeg bruker ostekrem. Like fin konsistens. Også rosa da! Dette er en bestillingskake som snart skal leveres. Til informasjon tar jeg 370 kr for denne kaka.

fredag 30. august 2013

Her er det kort til våre gutte-venner og en sjørøverkake jeg laget til eldstemanns 4 års dag.

onsdag 28. august 2013

God kveld! Her er flere bilder fra "arkivet"! Jeg var så heldig å bli spurt om å lage bryllupskake i sommer. Før den skulle være klar måtte jeg prøvebake litt. Noe som både familie, venner og kollegaer måtte "lide" under! Bak og smak! Flott å få tilbakemeldinger når man er uerfaren på bryllupskaker! Jeg håper det ikke blir forlenge til neste bryllupskake. Men sesongen er jo liksom på hell.... I dag fikk jeg en bestilling på rosekake, en av mine absolutt favoritter! Kommer bilde på den i helga. Jeg skal også prøvebake barbiekake snart og se om det blir noe oppdrag der også!

mandag 26. august 2013

Heisann! Et sted skal man begynne, min begynner her! Har lenge tenkt på å opprette blogg for å vise hva jeg driver med. Må vel prøve å gjøre litt mer enn det som skal legge ut her men, gleder meg til å vise mine hobbyer! Jeg har siden barneskolen likt å bake. Mor var litt skeptisk til bakegleden ettersom hun ofte satt igjen med oppvasken, for ja jeg er så gammel at det ikke fantes oppvaskmaskin da! Har jo vært nesten ennå mer glad i å spise alt det søte..... Jeg har baket mye til eget behov og etterhvert ble det litt til familien. Så, ettersom kunnskapen ble litt bedre så fikk jeg oppdrag både til dåp og bryllup. Men ikke før i sommer turte jeg å si ja til å bake selve bryllupskaken til en kollega. Som jeg kosa meg. De fikk det utseende og smak de ønsket og jeg lærte masse. Nå håper jeg flere vil gi meg den gleden å bake til ditt store eller lille selskap! Kort og scrappegleden ble vekket etter et kurs som jeg ikke var spesielt giret på før jul i 2010. Jeg ble med søstra mi til Ski og Minnehjørnet (som dessverre er historie) og natta etter fikk jeg ikke sove. Tenkte bare på papir, stempler og pynt!