søndag 26. januar 2014



Måtte lage en ekstra gave til mitt tantebarn Mari som vi har feiret i dag. 6 år er stort! Artig med cupcakehus! Pynt i marsipan.

torsdag 23. januar 2014


Eltefritt brød er i vinden og det måtte jeg jo prøve. Har gått nesten ett døgn fra jeg satte deigen til brødet ligger ferdig stekt og gir en nydelig duft i hele huset. Jeg bakte basis oppskriften i dag, kanskje litt kjedelig så neste gang skal vi prøve et smaksatt eltefritt brød.

søndag 19. januar 2014


Ikke lett å ta bilder. Men dette er helgas kake her hjemme. Red velvet, aldri prøvd eller smakt den før. La meg ikke akuratt i selen når jeg pynta sånn til hjemmebruk. Hvis jeg skal lage den igjen kan jeg ha mer krem inni og mindre utenpå. God kake!

søndag 12. januar 2014



Kaka er jo helt hvit da selvom bildene er gule. Elendig lys bare. 4 lagssukkerbrød fylt med bringebærmousse og vaniljekrem. Gratulerer Oskar og foreldre!

lørdag 11. januar 2014



Nytt år nye bursdager! Første kortet er til ei jente i barnehagen og siste kortet er til en god venn av eldste sønnen. Stemplet i midten er en av julegavene jeg fikk, veldig fornøyd med den!

torsdag 2. januar 2014

Tradisjonell bløtkake til min onkels bursdag. Godt nytt år til alle!