torsdag 20. november 2014

Mannen min har snakket om det lenge og jeg har jo kommet over oppskrifter i ny og ne, men først i dag fikk jeg lyst til å bake hamburgerbrød. Her er resultatet, ble store nok i allefall. Så mye saftigere enn de man får kjøpt. Tenkte jeg skulle piffe opp fiskekakene så i dag ble det fiskeburger.

tirsdag 11. november 2014

Her er tunnbrøda på plass på kjøkkenet. Takk til Kerstin for oppskrift og tips!

lørdag 8. november 2014





4. gangen vi bruker bakeovnen vår. I dag ble det 30 svenske tunnbrød, 5 julekaker med julekurvpynt og 8 grovbrød med julepynt og annen pynt. I grovbrøda hadde jeg tilsatt litt fiber kusk for økt saftighet og malt. Synes de var kjempe gode, men spent på om de er mindre tørre enn før etter de har vært fryst.
Julekakene er oppskrift fra Sprossa, skulle nok hatt de i form, men smaken var kjempe god!
Skal legge ut en nytt bilde når vi har "fått opp" tunnbrøda på kjøkkenet!

søndag 2. november 2014

Vi hadde julebord på jobben i går og jeg bakte kake. I og med at julebordet var så tidlig i sesongen klarte jeg ikke å lage en "julete" kake. Hadde lenge hatt lyst til å prøve gravity defying cake. Takk til gode venner på facebook for ballongpinner!